Geschiedenis

Geschiedenis

Achter de schermen zijn wij sinds 1 april 2021 heel druk bezig geweest. Veel overleg, informatie inwinnen en dingen afwegen om tot de conclusie te komen dat we doorgaan met de dierenambulance, maar onder een nieuwe stichting, met een nieuw bestuur.
Wat betekent dit? Dat wij bezig zijn met een notaris om de nieuwe stichting vorm te geven aan de hand van statuten en een huishoudelijk reglement.
Aan de buitenkant verandert er gelukkig weinig. Wij zijn nog steeds bereikbaar op het nummer 0681778577 (sla hem op in je telefoon!) onze vrijwilligers beantwoorden de telefoon en de ambulance rijdt uit indien nodig. Gevonden dieren kunnen gebracht worden naar de Kelderstraat 4 in Genderen of naar de Borchgravestraat 52 in Almkerk.
Het bestuur bestaat nu uit Miranda Thur (voorzitter), Erik Koops (penningmeester). Naast onze bestuursfuncties zijn en blijven wij ook als vrijwilligers actief.
Ons team staat vol vertrouwen en met enthousiasme klaar om ons doel te behalen, namelijk: samen zorg dragen voor alle gewonde, zieke en gevonden huis- en in het wild levende dieren in de gemeente Altena.
Groetjes van het bestuur.